Javíts egy jegyet! - pályázat

A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát keressük”. A pályázat győztes osztálya a VII. Kamaszfesztiválra négynapos belépőjegyet kap ajándékba.

Emellett keressük az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” is…

Tik-Tak - videókészítő alkotópályázat

A “Tik-Tak” videókészítő pályázat környezettudatos gondolkodásra, fenntartható életformára ösztönző kezdeményezés a felső tagozatos és középiskolás diákok számára.

A pályázaton induló osztályközösségek videóban fogalmazhatják meg, mit jelent számukra a fenntarthatóság, mit tudnak tenni környezetük védelme, valamint saját osztályuk környezettudatossága érdekében.

Kamaszbarát önkormányzat

A “Kamaszbarát Önkormányzat” címet a “Javíts egy jegyet!”című pályázathoz kapcsolódóan lehet elnyerni. A pályázat kiírója minden hazai önkormányzatnak felajánlja a pályázathoz való csatlakozás lehetőségét. 

A pályázó önkormányzatok saját “Településük Legszorgalmasabb Osztályát” keresik a pályázat mellékleteként csatolt pályázati felhívás alapján és a nyertes osztály számára felajánlják a VII. Kamaszfesztivál részvételi díját, szállás és/vagy étkezési költségeit.

Csatlakoznál egy egész tanéven átívelő kalandhoz?

Elsőként értesülhetsz izgalmas programokról, kreatív pályázatokról, a Kamaszfesztivál híreiről.

Országos osztálykirándulás

Elérhetőség

Kövess minket!

Nem találsz valamit?

2020 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF | Süti szabályzat | Készítette a ❤ 8K Alapítvány