Keresés
Close this search box.

Javíts egy jegyet! – pályázat

A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályait” keressük. A címet elnyerő osztály ajándékba kapja a X. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra érvényes belépőt a 8K Alapítványtól.

A X. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál helyszínét és dátumát a 2024-2025-ös tanévnyitó eseményen jelentjük be, 2024. szeptember 6-án, a Magyar Zene Házában.

A pályázat előzményei:

2024-2025-ös tanév végén ismét megrendezésre kerül az Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL. Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely a felső tagozatos és a középiskolás diákok országos fesztiválja.

A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára számtalan közösségi élményt is biztosít. A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív rendhagyó osztályfőnöki órák, este pedig sztárzenekarok koncertek várják majd a résztvevőket.

A pályázat tartalma:

A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályait keressük”. A pályázat győztes osztálya a X. Kamaszfesztiválra érvényes belépőjegyet kap ajándékba.

Emellett keressük az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” is. A pályázatok beérkezését követően a 8K Alapítvány tájékoztatja az egyes településekről érkezett pályázatokról a település önkormányzatát, egyben az osztály részvételi díjára vonatkozóan támogatási kérelmet nyújt be az önkormányzathoz a következő kéréssel:

Mint az adott település önkormányzata a településen működő iskola pályázó osztálya számára annak győzelme esetén

  • amennyiben az osztály elnyeri a “Magyarország Legszorgalmasabb Osztálya” címet vállalja az Országos Osztálykirándulás szállás és étkezési költségeit.
  • amennyiben az osztály a “Település Legszorgalmasabb Osztálya” címet nyeri el, úgy vállalja az Országos Osztálykirándulás részvételi díját, szállás és étkezési költségeit

A támogatást vállaló önkormányzatok számára a 8K Alapítvány felajánlja a „Kamaszbarát Önkormányzat” címet, amely elismerést az eredményhirdetést követően 2025. tavaszán sajtónyilvános díjátadó ünnepségen adunk át.

Pályázat célja:

A diákok tanulmányi eredményének javítása, valamint jutalmazása.

Pályázók köre:

A pályázaton minden általános iskola felső tagozatos és középiskolás osztály indulhat.

Pályázat menete:

A pályázó a https://kamaszfesztival.hu/palyazataink/javits-egy-jegyet/ oldal alján elhelyezett regisztrációs űrlapot kitölti. A regisztráció megérkezését követően a szervező visszajelzést küld a pályázónak.

Pályázni lehet:

A 2023-2024-es tanév végi, valamint a 2024-2025-ös tanév félévének tanulmányi osztályátlagának megadásával.

Pályázat beadási határideje:

2025. január 31.

Pályázati feltételek:

A pályázó osztály vállalja, hogy a 2023-2024-es tanév végi és a 2024-2025-ös tanév félévi osztályátlagát az iskola igazgatója által hitelesített formában legkésőbb 2025. január 31-ig eljuttatja címünkre.

Eredményhirdetés:

A “Javíts egy jegyet!” pályázat eredményeiről e-mailben tájékoztatjuk az osztályokat, valamint a www.kamaszfesztival.hu honlapon 2025. február 10-én kihirdetjük. Azonos eredményt elért osztályok esetén sorsolunk!

Díjátadó:

A nyertes osztályok számára 2025. márciusban díjátadó ünnepséget szervezünk a támogató önkormányzatok, mint “Kamaszbarát Önkormányzatok” képviselőivel együtt.

Sok sikert minden pályázónak!

Budapest, 2024. június 30.

8K Alapítvány

Bővebb információ

Kapcsolat

Osztályommal szeretnénk indulni a „Javíts egy jegyet!” pályázaton.

Elérhetőség

Regisztrálj a pályázatra