Kamaszbarát Vállalatokat keresünk!

A felhívás előzményei:

Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely a felső tagozatos és középiskolás diákok országos méretű fesztiválja.

A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinekkulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít.

A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-ismeretterjesztőkulturáliskézművesszórakoztató, országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív rendhagyó osztályfőnöki órák, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

Kamaszfesztivál volt eddig 2007-ben és 2011-ben Tiszafüreden2008-ban Zánkán2009-ben a Dunakanyarban, Csattogó-völgyben2010-ben Fonyódligeten és 2012-ben Tatán, majd tíz év kihagyás után, 2022-ben Miskolc Egyetemvárosban szerveztünk.

A Kamaszfesztivált a 2022-2023-as tanévben újra indítjuk, amelyhez kapcsolódóan a “Kamaszbarát Vállalat” címre újra lehet nevezni.

A “Kamaszbarát Önkormányzat” felhívás tartalma:

A “Kamaszbarát Vállalat” címet többféle módon lehet elnyerni.

  • A “Javíts egy jegyet!”című pályázathoz kapcsolódóan a csatlakozó szervezet egy osztály tanulmányi eredményének javulását jutalmazza azzal, hogy egy osztály számára felajánlja a VIII. Kamaszfesztivál részvételi díját, szállás és étkezési költségeit.
  • Egyéb, a csatlakozó szervezet társadalmi felelősségvállalás programjának keretében meghatározott szempontok szerint kiválasztott osztály / ifjúsági közösség számára biztosítja a VIII. Kamaszfesztiválon való részvétel díját, szállás és étkezési költségeit.
  • A csatlakozó szervezet anyagi vagy tárgyi adományokkal járul hozzá a Kamaszfesztivál 2022-2023-as tanévre érvényes programjaihoz.

Hogyan lehet a “Kamaszbarát Vállalat” címet elnyerni?

  1. Töltsék ki az alábbi űrlapot.
  2. Az űrlap megérkezését követően személyes kapcsolatfelvétel történik, ahol egyeztetjük a támogatási lehetőségeket.

Amennyiben a Kamaszbarát Vállalat címet igénylő szervezet egy osztály részvételét támogatná a VIII. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválon, az alábbi költségekkel kalkulálhat:

Szállás:

5000 – 5500 Ft /éj/fő (20 fős osztály esetén ez pl: 5000 – 5500 Ft x 3 éj x 20 fő = 300 000 – 330 000 Ft)

Étkezés2023. április 30-án kapunk fix árakat a jelenleg kiszámíthatatlan áremelkedés miatt.

Részvételi díj:

12 900 Ft/fő (20 fős osztály esetén 258 000 Ft)

A támogatás összesen 20 fős osztály esetén étkezés nélkül: 558 000 – 588 000 Ft.

Miért éri meg a Kamaszbarát Vállalatnak lenni?

A Kamaszfesztivál projekt egyszerre fogalmaz meg oktatási, ifjúságvédelmi, kulturális, fenntarthatósági, környezet-, egészség-, pénzügyi- és éntudatossági célokat, az egyes vállalatok támogatási célterületéhez könnyen illetszthető.

Bővebb információ

Kapcsolat

Osztályommal szeretnénk indulni a „Javíts egy jegyet!” pályázaton.

Elérhetőség

Kamaszbarát Vállalat címre regisztrálok