Javíts egy jegyet! – pályázat

A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát” keressük. A címet elnyerő osztály négynapos belépőjegyet kap ajándékba a Kamaszfesztiválra a 8K Alapítványtól.

A pályázat előzményei:

2022-2023-as tanév végén ismét megrendezésre kerül az Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL. Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely a felső tagozatos és a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja.

A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára számtalan közösségi élményt is biztosít. A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív rendhagyó osztályfőnöki órák, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A pályázat tartalma:

A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát keressük”. A pályázat győztes osztálya a VIII. Kamaszfesztiválra négynapos belépőjegyet kap ajándékba.

Emellett keressük az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” is. A pályázatok beérkezését követően a 8K Alapítvány tájékoztatja az egyes településekről érkezett pályázatokról a település önkormányzatát, egyben az osztály részvételi díjára vonatkozóan támogatási kérelmet nyújt be az önkormányzathoz a következő kéréssel:

Mint az adott település önkormányzata a településen működő iskola pályázó osztálya számára annak győzelme esetén

  • amennyiben az osztály elnyeri a “Magyarország Legszorgalmasabb Osztálya” címet vállalja az Országos Osztálykirándulás szállás és étkezési költségeit.
  • amennyiben az osztály a “Település Legszorgalmasabb Osztálya” címet nyeri el, úgy vállalja az Országos Osztálykirándulás részvételi díját, szállás és étkezési költségeit

A támogatást vállaló önkormányzatok számára a 8K Alapítvány felajánlja a „Kamaszbarát Önkormányzat” címet, amely elismerést az eredményhirdetést követően 2023. tavaszán sajtónyilvános díjátadó ünnepségen adunk át.

Pályázat célja:

A diákok tanulmányi eredményének javítása, valamint jutalmazása.

Pályázók köre:

A pályázaton minden általános iskola felső tagozatos és középiskolás osztály indulhat.

Pályázat menete:

A pályázó a https://kamaszfesztival.hu/palyazataink/javits-egy-jegyet/ oldal alján elhelyezett regisztrációs űrlapot kitölti. A regisztráció megérkezését követően a szervező visszajelzést küld a pályázónak.

Pályázni lehet:

A 2021-2022-es tanév végi, valamint a 2022-2023-as tanév félévének tanulmányi osztályátlagának megadásával.

Pályázat beadási határideje:

2023. január 31.

Pályázati feltételek:

A pályázó osztály vállalja, hogy a 2021-2022-es tanév végi és a 2022-2023-as tanév félévi osztályátlagát az iskola igazgatója által hitelesített formában legkésőbb 2023. január 31-ig eljuttatja címünkre.

Eredményhirdetés:

A “Javíts egy jegyet!” pályázat eredményeiről e-mailben tájékoztatjuk az osztályokat, valamint a www.kamaszfesztival.hu honlapon 2023. február 10-én kihirdetjük. Azonos eredményt elért osztályok esetén sorsolunk!

Díjátadó:

A nyertes osztályok számára 2023. márciusban díjátadó ünnepséget szervezünk a támogató önkormányzatok, mint “Kamaszbarát Önkormányzatok” képviselőivel együtt.3

Bővebb információ

Kapcsolat

Osztályommal szeretnénk indulni a „Javíts egy jegyet!” pályázaton.

Elérhetőség

Regisztrálj a pályázatra