Keresés
Close this search box.

Miskolc Város Önkormányzata 1000 miskolci diák számára ajánlott fel bérletet a 2022. május 26-29. között rendezendő VII. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra.

Május 26-án az ország különböző településeiről érkeznek osztálykiránduló osztályok Miskolcra, hogy egy közös, nagy osztálykiránduláson vegyenek részt. Aznap este a Kamaszfesztivál megnyitóját követően Aurevoir koncert lesz, majd másnap, pénteken egész nap a fenntarthatósággal kapcsolatos fejlesztő programokat szervezünk programpartnereinkkel környezet-, egészség-, pénzügyi- és éntudatosság témakörében. Az Egyetemváros pályaorientációs programokat szervez, valamint nevezhettek a Kamaszfesztivál Bajnokcsapata címért focimérkőzésen. Este a szekszárdi Hangszerelem Zenestúdió 30 fős diákjcsapatának interaktív zenei programját, majd a Zaporozsec együttes koncertjét élvezhetitek.

Szombat hasonlóan a pénteki naphoz, folytatódnak az ismeretterjesztő programok, majd délután miskolci és más településekről érkező diákzenekarok koncertjeit hallgathatjátok. Fellépnek többek között a Street sixteen, a CoolTurKamaszok, a Kanapé, a Sábe, a Mars, a Luna és a Crush zenekarok.

Ezen a napon egy olyan programot is szervezünk, amikor maguk a résztvevő osztályokat kérjük, hogy készüljenek fel egy színpadi műsorral ők is. A feladat, hogy válasszátok ki egy kedvenc előadótok számát, gyakoroljátok be és a színpadon az osztállyal adjátok elő közösen a többi osztály előtt. A feladat az, hogy minél fergetegesebb hangulatot teremtsetek a színpadon. A nyertes osztály tortát kap ajándékba.

Ha tetszik Nektek ez a program és szeretnétek részt venni a Kamaszfesztiválon. akkor töltsétek ki ezt az űrlapot. 1000 bérletet fogunk szétosztani a regisztrálók között a regisztráció sorrendjében.
Hajrá, ne maradjatok ki ebből a jó buliból! 🙂

Ha jönnétek, töltsétek ki ezt a regisztrációs űrlapot.

2 válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük