Keresés
Close this search box.

Ma délelőtt átadtuk „Magyarország Legszorgalmasabb Osztályainak” a VIII. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra érvényes belépőket szimbolizáló karszalagokat a Central European Universityn.

Magyarország Legszorgalmasabb Osztályának
A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Szentesi Boros Sámuel Technikum 10.C osztályának a díjat Szabó Zoltán Ferenc, Szentes Város Polgármestere adta át. Gratulálunk az osztálynak és osztályfőnöküknek, Vinczéné Szabó Évának!
Karcag Város Legszorgalmasabb Osztályának:
A Karcagi KSZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 10.A osztályának a díjat Sári Kovács Szilvia, Karcag Város Alpolgármestere adta át.
Gratulálunk az osztálynak és osztályfőnöküknek, Vassné Szűcs Editnek!
Kecskemét Város Legszorgalmasabb Osztályának:
A Kecskeméti KSZC Kandó Kálmán Technikum 11.B osztályának a díjat a 8K Alapítvány elnöke, Kőrös Judit adta át. Gratulálunk az osztálynak és osztályfőnöküknek, Buzásiné Ádám Erzsébetnek!
Halásztelek Város Legszorgalmasabb Osztályának:
A Halásztelki Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és AMI 8.C osztályának a díjat Györök Zsoltné, Halásztelek önkormányzati képviselője adta át. Gratulálunk az osztálynak és osztályfőnöküknek, Kissné Bakonyi Ágnesnek!
Üllő Város Legszorgalmasabb Osztályának:
Üllő Árpád Fejedelem Általános Iskola 5.Z osztályának a díjat Varga László alpolgármester adta át. Gratulálunk az osztálynak és osztályfőnöküknek, Sajtosné Öllei Andreának!
Szigetszentmiklós Város Legszorgalmasabb Osztályának:
Szigetszentmiklós Érdi SzC Csonka János Műszaki Technikum 10.C osztályának a díjat Nagy János, Polgármester adta át. Gratulálunk az osztálynak és osztályfőnöküknek, Wittig Zsófia Ágnesnek!

Köszönetünket fejezzük ki további négy önkormányzatnak, ahol az önkormányzat jelentkezett a Kamaszbarát Önkormányzat felhívásunkra, de településükről osztály vagy nem indult a „Javíts egy jegyet!” pályázaton, vagy az osztály nem tud eljönni a Kamaszfesztiválra: Budapest Főváros III. kerület Önkormányzata, Budapest Főváros VI. kerület Önkormányzata, Hódmezővásárhely, Salgótarján.

Köszönet a Zeneration.official csapatának a szuper produkcióért! ❤

A Szentendrei Kamaszfesztiválon találkozunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük