Keresés
Close this search box.

2022. február 12-én lezárult a „Javíts egy jegyet!” pályázatunk!

A „Magyarország Legszorgalmasabb Osztálya” címet Hajdúnánásról a Bocskai István Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium 5. e osztálya nyerte, akik 0,86-os javítást teljesítettek tavalyi tanév végi osztályátlagukon az idei félévre. Gratulálunk az osztálynak és osztályfőnöküknek, Gálné Krizsán Melindának! Nyereményük a 2022. május 26-29. között Miskolc Egyetemvárosban rendezendő VII. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra érvényes négynapos belépő, amit a 8K Alapítványtól kapnak ajándékba. A fesztiválon való részvétel étkezési és szállásköltségeit Hajdúnánás Város Önkormányzata biztosítja a nyertes osztály számára.

A többi legszorgalmasabb osztály

Pályázatunkon az egyes települések legszorgalmasabb osztályait is kerestük, akik számára saját településük önkormányzata biztosítja a díjakat, mint Kamaszbarát Önkormányzatok.

Paks legszorgalmasabb osztálya címet:

A TMSZC I. István Szakképző Iskola 11. feh osztálya nyerte, akik 0,42-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Iker László osztályfőnöknek!

Mohács legszorgalmasabb osztálya címet:

A Mohács Térségi Általános Iskola Brodarics téri Telephelye 8. a osztálya nyerte, akik 0,35-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Vajtáné Boros Éva Klára osztályfőnöknek!

Tatárszentgyörgy legszorgalmasabb osztálya címet:

A Tatárszenetgyörgyi II. Rákóczi Ferenc Baptisa Általános Iskola 6. osztálya nyerte, akik 0,33-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Tóth Zita osztályfőnöknek!

Abony legszorgalmasabb osztálya címet:

A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7. ba osztálya nyerte, akik 0,32-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Egedi Orsolya osztályfőnöknek!

Budapest VII. kerület legszorgalmasabb osztálya címet:

A Baross Gábor Általános Iskola 8. a osztálya nyerte, akik 0,21-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Osváth Adrienn osztályfőnöknek!

Budapest VII. Nyíregyháza legszorgalmasabb osztálya címet:

A Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és Kollégium 10. b osztálya nyerte, akik 0,19-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Dr. Rubiné Pető Lívia osztályfőnöknek!

Szigetszentmiklós legszorgalmasabb osztálya címet:

Az Érdi SZC Csonka János Műszaki Technikum 10. a osztálya nyerte, akik 0,17-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Sztanó István osztályfőnöknek!

Salgótarján legszorgalmasabb osztálya címet:

A Salgótarjáni Központi Iskola Kodály Zoltán Tagiskolája 5.b osztálya nyerte, akik 0,17-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Nemes Andrea osztályfőnöknek!

Budapest XX. kerület legszorgalmasabb osztálya címet:

Budapest XX. Kerületi Gyulai István Általános Iskola 7. b osztálya nyerte, akik 0,16-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Bernáth Péter osztályfőnöknek!

Baja legszorgalmasabb osztálya címet:

Bajai Eötvös József Általános Iskola 8. b osztálya nyerte, akik 0,11-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Andrási Barna osztályfőnöknek!

Karcag legszorgalmasabb osztálya címet:

Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvoda 8. b osztálya nyerte, akik 0,16-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Tóthné Szucsáki Hajnal Ildikó osztályfőnöknek!

Tata legszorgalmasabb osztálya címet:

Vaszary János Általános Iskola 8. e osztálya nyerte, akik 0,06-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Avramcsevné Hegedűs Ildikó osztályfőnöknek!

Budapest III. kerület legszorgalmasabb osztálya címet:

Dr. Béres József Általános Iskola 6. osztálya nyerte, akik ugyan nem javítottak, de 4,8-as osztályátlagukkal olyan magasara tették a lécet, hogy sokat nem is lehetett javítani. Gratulálunk az osztálynak és Porkoláb Zsuzsanna osztályfőnöknek!

Támogatókat keresünk

További pályázó osztályok, akik részvételéhez támogatókat keresünk. Akár önkormányzati, akár céges, vagy magánadományozók támogatását kérjük:

Paks:

Paksi Vak Bottyán Gimnázium 12. b osztálya 0,24-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Rompf Gabriella osztályfőnöknek!

Paks:

TMSZC I. István Szakképző Iskola 9. a osztálya 0,23-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Csigi Emőke osztályfőnöknek!

Abony:

Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7. z osztálya 0,2-es javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Korbély Izabella Krisztina osztályfőnöknek!

Hajdúnánás:

Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnázium 9. b osztálya 0,1-es javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Haranginé Simon Tímea osztályfőnöknek!

Abony:

Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6. ba osztálya 0,05-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Dudásné Balgóczki Gyöngyi osztályfőnöknek!

Kaposvár:

Lorántffy Zsuzsanna Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium 10. osztálya 0,04-os javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Petz Johanna osztályfőnöknek!

Szeged:

Szegedi Gregor József Általános Iskola 7. b osztálya 0,005-es javítást teljesítettek. Gratulálunk az osztálynak és Varjasi-Kispéter Zsófia osztályfőnöknek!

Kisbajcs:

Kisbajcsi Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI 7. osztálya ugyan nem javított, de 4,1-es osztályátlagát megtartotta. Gratulálunk az osztálynak és Takács-Babos Judit osztályfőnöknek!

Gödöllő:

Gödöllői Premontrei Iskolaközpont 7. b osztálya sem javított ugyan tavaly tanév végi osztályátlagán, mert az eleve nagyon magas, 0,79-os volt. Gratulálunk az osztálynak és Elsässer Hajnal osztályfőnöknek!

Ha tudod, támogasd az osztályok részvételét a Kamaszfesztiválon!

http://paypal.me/8kalapitvany

Banki átutalással: 16200247-10013584

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük