Keresés
Close this search box.

Egyre több a szakértői figyelmeztetés, hogy a szorongás, a viselkedés- és figyelemzavar, a depresszió, a pánik mellett már az önsértés és a súlyosabb mentális zavarok megjelenése is rendszeressé vált a közoktatásban részt vevő gyerekeknél.

Kamaszfesztivál projektünk keretében egy tematikus beszélgetéssorozatot indítunk, ahol a korosztályt érintő legtipikusabb kérdésekről,  jelenségekről, kockázatokról, kihívásokról, döntésekről lesz szó.

A programunk középpontjában a kamaszok és közvetlen környezetük áll. A sorozatot úgy képzeltük el, hogy az érintett szereplők, a család, a tanár, a diáktársak egyszerre vannak jelen, így lehetőségük nyílik arra, hogy a másik érintett szemével is rálássanak ugyanarra a kérdésre, problémára.

Programunk azért kapta a Családi Klub elnevezést, mert a legnehezebb témákról is családias, támogató légkörben beszélgetünk felkért szakértőink vezetésével.

A tanév során a következő beszélgetéseket szervezzük:

Az események online térben követhetők alkalmanként 2000 Ft-os támogatói jegyért.

Az adomány beérkezését követően a megadott e-mail címre küldjük a belépési linket.

A támogatói jegyekből befolyt összegeket előadói tiszteletdíjakra fordítjuk. Köszönjük támogatásotokat!

Regisztrálni itt tudtok.

Támogatni itt tudjátok munkánkat:

2 válasz

  1. Tiszelt Szervezők!
    Nagyon örülök a kezdeményezésnek és a témáknak, mert 3 kamasz gyermekem van. Viszont a helyszín miatt nem tudok személyesen részt venni az alkalmakon, ugye, lesz lehetőség online részvételre is?
    Köszönöm szépen előre is a lehetőséget, üdvözlettel,
    Sónyi Edit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük