Keresés
Close this search box.

Kedves Osztályfőnökök!

Válasszanak Kamaszfesztivál projektet a Teljesítményértékelési Rendszer (TÉR) keretében kötelezően választandó három teljesítménycél közé!
A Kamaszfesztivál javasolja, hogy a TÉR keretében a kötelezően választandó három teljesítménycél között vállalják a Kamaszfesztivál projektekben való részvételt.
Ezek a programok nemcsak az osztályközösségeket erősítik, hanem hozzájárulnak a diákok személyes és közösségi fejlődéséhez is.
Kérjük, fontolják meg az alábbi célok kitűzését:
👉”Javíts egy jegyet!” pályázat – Csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez, amely a tanulók teljesítményének és motivációjának növelését célozza. A pályázat lehetőséget ad arra, hogy a diákok kitűzzenek egyéni tanulmányi célokat, és közösen dolgozzanak azok elérésén.
👉”Legszuperebb Osztályközösségek Kihívásjáték” – Vegyenek részt osztályukkal ebben az izgalmas játékban, amelynek célja a közösségi szellem erősítése és a csapatmunka fejlesztése. A program során különféle kihívások és feladatok várnak a résztvevőkre, amelyek elősegítik a diákok együttműködését és kreativitását.
👉”Piros Lapot az Iskolai Bántalmazásnak!” kampány – Kapcsolódjanak be osztályukkal ebbe a fontos kampányba, amely az iskolai bántalmazások ellen lép fel. A program során közösen dolgozhatnak ki és valósíthatnak meg projekteket, amelyek a bántalmazás megelőzésére és a támogató, biztonságos iskolai környezet kialakítására irányulnak.
👉X. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválon való részvétel.
FONTOS!
Ha a Kamaszfesztivál programjaihoz való csatlakozásról döntenek, célszerű, hogy az bekerüljön az intézmény éves munkatervébe. Így, amellett, hogy eleget tesznek a teljesítményértékelési rendszerben meghatározott követelménynek, tanítványaikkal együtt egy élvezetes és hasznos program részesei lehetnek.
Ha érdeklik a részletek, ITT jelezheti:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük