Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Javíts egy jegyet! – pályázat beadása

2022. szeptember 9.09:00 - 2023. január 31.23:30

Ingyenes

A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát” keressük.

A címet elnyerő osztály négynapos belépőjegyet kap ajándékba a Kamaszfesztiválra a 8K Alapítványtól.

A pályázat előzményei:
2022-2023-as tanév végén ismét megrendezésre kerül az Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL. Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely a felső tagozatos és a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja.

A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára számtalan közösségi élményt is biztosít. A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív rendhagyó osztályfőnöki órák, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A pályázat tartalma:
A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát keressük”. A pályázat győztes osztálya a VIII. Kamaszfesztiválra négynapos belépőjegyet kap ajándékba.

Emellett keressük az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” is. A pályázatok beérkezését követően a 8K Alapítvány tájékoztatja az egyes településekről érkezett pályázatokról a település önkormányzatát, egyben az osztály részvételi díjára vonatkozóan támogatási kérelmet nyújt be az önkormányzathoz a következő kéréssel:

Mint az adott település önkormányzata a településen működő iskola pályázó osztálya számára annak győzelme esetén
– amennyiben az osztály elnyeri a “Magyarország Legszorgalmasabb Osztálya” címet vállalja az Országos Osztálykirándulás szállás és étkezési költségeit.
– amennyiben az osztály a “Település Legszorgalmasabb Osztálya” címet nyeri el, úgy vállalja az Országos Osztálykirándulás részvételi díját, szállás és étkezési költségeit

A támogatást vállaló önkormányzatok számára a 8K Alapítvány felajánlja a „Kamaszbarát Önkormányzat” címet, amely elismerést az eredményhirdetést követően 2023. tavaszán sajtónyilvános díjátadó ünnepségen adunk át.

Pályázat célja:
A diákok tanulmányi eredményének javítása, valamint jutalmazása.

Pályázók köre:
A pályázaton minden általános iskola felső tagozatos és középiskolás osztály indulhat.

Pályázat menete:
A pályázó a www.kamaszfesztival.hu oldalon elhelyezett regisztrációs űrlapot kitölti. A regisztráció megérkezését követően a szervező visszajelzést küld a pályázónak.

Pályázni lehet:
A 2021-2022-es tanév végi, valamint a 2022-2023-as tanév félévének tanulmányi osztályátlagának megadásával.

Pályázat beadási határideje:
2023. január 31.

Pályázati feltételek:
A pályázó osztály vállalja, hogy a 2021-2022-es tanév végi osztályátlagát az iskola igazgatója által hitelesített formában 2023. január 31-ig eljuttatja címünkre.

Eredményhirdetés:
A “Javíts egy jegyet!” pályázat eredményeiről e-mailben tájékoztatjuk az osztályokat, valamint a www.kamaszfesztival.hu honlapon 2023. február 10-én kihirdetjük. Azonos eredményt elért osztályok esetén sorsolunk!

Díjátadó:
A nyertes osztályok számára 2023. márciusban díjátadó ünnepséget szervezünk a támogató önkormányzatok, mint “Kamaszbarát Önkormányzatok” képviselőivel együtt.

Részletek

Kezdés:
2022. szeptember 9. 09:00
Vége:
január 31. 23:30
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

online
Kamaszfesztivál zoom Hungary Magyarország
Telefon:
302600474
View Helyszín Website

Szervező

8K Alapítvány
Telefon:
302600474
E-mail:
info@kamaszfesztival.hu
View Szervező Website