Keresés
Close this search box.
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.
Elhalasztva

Nincs rossz gyerek! Bemutatkozik aNoBadKid program

március 4. @ 18:00 19:00

Ne Bántsátok Egymást! címmel indítottunk kampányt az iskolai bántalmazás ellen. A kampány fő eleme a Bántalmazás Elleni Paktum, amit szeretnénk, hogy minél több diák és az ő életükben, környezetükben résztvevő felnőttek írjanak alá.
A Paktum célja az iskolai bántalmazás elleni fellépés és a támogató, tiszteletteljes közbeszéd kultúrájának erősítése. A Paktum aláírására összesen 59 nap áll rendelkezésre január 29 és március 27-e között, az aHang felületén. Ez idő alatt minden hétfőn egy-egy szakértővel járjuk körül az iskolai bántalmazás jelenségét.
Az hatodik vendégünk március 4-én 18:00 órától Gruber Andrea, a Pressley Ridge Magyarország Alapítvány ügyvezetője lesz.
A Pressley Ridge Magyarország Alapítvány 2003 óta foglalkozik gyerekek és családok segítésével, NoBadKid programjukat így mutatják be:
“Hivatásunknak tekintjük segíteni a nehéz helyzetben lévő és nehézségeket okozó gyerekeket és családjukat. Olyan gyerekekkel és fiatalokkal dolgozunk, akiket már sok intézmény, közeg, környezet, vagy akár a családjuk is visszautasított, mert nem találtak utat hozzájuk. Mi hiszünk abban, hogy nincs rosszgyerek, csak meg nem értett, és hogy a legnehezebben tolerálható viselkedésű gyerekek vannak a legnagyobb bajban. Ezért mi nem adjuk fel, hogy elérjük őket, és megteszünk mindent, hogy őket és családjaikat sikerekhez segítsük mindennapi életük során.
Szenvedélyünk a súlyos érzelmi, beilleszkedési, viselkedési zavarokkal küzdő gyerekek és fiatalok segítése és támogatása, függetlenül attól, hogy diagnosztizálták-e őket, illetve, hogy milyen háttérrel rendelkeznek.”
👉A kampányról itt tudhatsz meg többet:
https://kamaszfesztival.hu/ne-bantsatok-egymast/
👉A Paktumot itt tudod aláírni:
https://szabad.ahang.hu/petitions/ne-bantsatok-egymast-1
👉Kampányunkat ITT tudod támogatni:
Szeretettel várunk eseményünkre itt:

Ingyenes

8K Alapítvány

302600474

View Szervező Website

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük