Keresés
Close this search box.

Mi a regisztráció folyamata?

A regisztráció menete

Első lépés

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot. Az űrlap megérkezését követően mi felvesszük a kapcsolatot veled. Pontosítjuk a létszámadatokat, szállás- és étkezési igényeket. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj 50 százalékát (4950 Ft / fő) az osztály befizette. Erről az összegről a regisztrációt és egyeztetéseket követően előlegszámlát állítunk ki, amit eljuttatunk az osztályfőnöknek.

2022. április 8-ig kell befizetni

a szállás költségek 25, az étkezési költségek 20 százalékát, valamint a részvételi díj második felét, azaz 4950 Ft-ot fejenként.

2022. május 6-ig kell befizetni

A szállásköltség maradék 75 és az étkezési díj maradék 80 százalékát.

Mi történik, ha az előleg befizetése után lemondanánk a részvételt?

Ha az osztály a regisztrációját követően mégsem tud eljönni és 2022. május 6-ig lemondja, akkor a befizetett előleget teljes egészében visszafizetjük. Ha az osztály a regisztrációját 2022. május 6-a után mondja le, akkor a befizetett előleget a további szolgáltatók felé tett megrendelési kötelezettségeink miatt nem tudjuk visszafizetni.

Mi történik, ha nem lesz megtartható a rendezvény?

Az eseményt a COVID-19 járványhelyzet megelőzését szolgáló hatósági intézkedéseknek megfelelően szervezzük. Amennyiben az esemény megrendezése kockázatossá válik, vagy ellehetetlenül, arról időben tájékoztatjuk az iskolákat.

Ha kérdésed van, keress minket

Kapcsolat

Elérhetőség

Regisztrálj a Kamaszfesztiválra itt:

Országos osztálykirándulás

Elérhetőség

Kövess minket!

Nem találsz valamit?

2020 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF | Süti szabályzat | Készítette a ❤ 8K Alapítvány