Keresés
Close this search box.
Kamaszfesztivál programbemutató esemény

A 2021-2022-es tanév végén újra lesz Kamaszfesztivál. Erről szervezünk beszélgetést azért, hogy a program iránt érdeklődőknek bemutassuk a terveinket.

A Kamaszfesztiválról a következőket lehet tudni:

A tanév végi osztálykirándulások országos gyűjtőprogramja, amikor nagyon sok felsős és középiskolás osztály kirándul egy időben egy helyre a négynapos fesztiválra.

2007-2012 között hat Kamaszfesztivált tartottunk. A programban civil szervezetek rendhagyó osztályfőnöki órái, sportversenyek, kulturális és zenei programok, koncertek szerepeltek.

A tanév végi kirándulásokat megelőzően minden tanévben rendszeresen tartottunk toborzó programokat, hirdetünk meg pályázatokat, amelyekkel közösségépítő, tanulás ösztönző céljaink voltak, és amelyeken keresztül a tanév végi Kamaszfesztiválon való részvételi lehetőséggel jutalmaztuk a diákokat.

Az eseményt 2013-ban forráshiány miatt már nem tudtuk megszervezni.

A projekt sok egyéb közül a következő eredményeket tudja felmutatni:

A 2021-2022-es tanévre már van egy programtervezetünk, amelynek “Kalandos tanév” lett a neve és a fenntarthatóság a fő témája. A tervezetben lévő események még kiegészülhetnek, alakulhatnak attól függően, hogy milyen szervezetek, előadók, programbiztosítók csatlakoznak hozzánk a szeptembertől júniusig tartó, kilenc hónapos kalandozásra.

Ha érdekelnek a részletek, esetleg szívesen csatlakoznál hozzánk, szeretettel várunk egy laza, kötetlen beszélgetésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük