Keresés
Close this search box.

Halmozottan előnyös

A 2020-as és 2021-es év teljesen felforgatta életünket. A fordulat olyan mértékű volt, amilyet eddigi életünkben még soha nem tapasztaltunk.

Ugyan már évtizedek óta tele vagyunk humanitárius és ökológiai katasztrófákkal, a negyedik ipari forradalom következményeit latolgató vitákkal, mégis a világjárvány hozta el azt a fordulatot, amely miatt radikális változás állt be életünkben.

Megszokott rutinjaink és az ismeretlen kiszámíthatatlansága közötti sodródás állandósult. Nem csoda, ha ez szorongást kelt az emberben.

A globális változás korába értünk, ami nem választás kérdése: olyan elkerülhetetlen jelenség, amelyre mindenkinek fel kell készülnie. Egyéni, közösségi, társadalmi és globális szinten egyaránt. 

Szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy rátaláljunk új életformánkra, amely

a jelen szükségleteit úgy elégíti ki, hogy egyúttal nem veszélyezteti a jövő generációk szükségleteinek kielégítését.”

ENSZ 1987, “Közös jövőnk” – Brundtland-jelentés

Ennek a gondolatnak a szellemében élesztjük újjá a Kamaszfesztivált, amely korábbi évekhez hasonlóan, egész tanévet lefedő, informatív, az iskolai tananyagból hiányzó aktuális ismereteket, tudást biztosít a 13-19 éves korosztály számára.

A Kamaszfesztivállal a célunk:

Ki a Kamaszfesztivál célcsoportja és kikkel keresünk együttműködéseket?

Szeptember első péntek délutánján szervezünk egy tanévnyitó programot, ahol bejelentjük a 7. Kamaszfesztivál helyszínét és a tanévre tervezett programokat, pályázatokat.

A szervezés elkezdődött, ha csatlakoznál Kamaszfesztivál Kalandos Tanév projekthez, keress minket!

A nyárra sok-sok örömet mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük